Image

Location: Koper
Area: 15 m2
Project date: 2018
Completion date: 2018
Type: Office space - Info point
Client: SOUP

This is a project of makeover of a new office space for Students Organization Univerze na Primorskem.

The space is on two floors and has 700m2.It houses different organizations, has an Info point, Internet point, Conference room.

It is situated in a building from the 60s in the centre of Koper that used to be a first shopping centre in the city. The old stone floors were kept and a new floorplan was created. Installations are exposed, so we have two different elements – classical (the floor) and industrial (the ceiling).

The assignment was to do a makeover, a touch up of the whole space. Designer decided to bring some natural elements, to warm up the space. The central spot of the whole space is the Info point, which is the heart of the space. It is set in the middle of the huge staircase so we decided to use its high walls to create this vertical garden as a background.

Custom made frames were made by a local carpenter and then they were filled with stabilized moos. The wall and the frames are painted in the same shade of grey. As a connection to the brown floor in colour and the green wall in theme, designer chose these beautiful abstract bird lamps that were hanged in the middle of the staircase.

Image
Image
Image
Image
Image
© 2020 KPdizajn. All Rights Reserved.