Image

Location: Koper
Area: 400 m2
Project date: 2011
Completion date: /
Type: Restaurant/Lounge
- Thesis -

This is a project of an industrial venue metamorphosis. The venue is located in Koper, Slovenia. It is an old industrial space - salt warehouse hence the theme of the design. The theme is dictating the colour scheme and the textures, so the base is white which comes in variation of textures, not to lose dynamics. The other salt colour is black(lounge area).As an addition to the main colour scheme there are some splashes of Mediterranean colours - deep blue, coral red and lemon yellow. The floor is an interpretation of salt crystallization - terrazzo and marble. On the ground floor there is a restaurant area with big round tables in the central area, and the long bench on the sides that can fit couples or smaller groups. There is also a little cafe bar, where one can wait for the table or just have some drinks. A professional kitchen and the toilets are also on the ground floor. There are two entrances, one from the parking place and one from the street. There is a reception and the wardrobe near the first and stairs and elevator near the second entrance. The stairs/elevator is leading to the first floor - lounge area with all the necessary additional rooms.

Furniture is a combination of custom made and very sleek iconic pieces to build a sense of exclusivity.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
© 2020 KPdizajn. All Rights Reserved.